1 februari 2020

Samenwerking Eemland Wonen – Domus

Domus Vastgoedontwikkeling heeft met Eemland Wonen een intentieovereenkomst opgesteld voor de woningen in de sociale- en middendure huur. In ons project de Baerne aan de Tolweg worden circa 120 woningen gerealiseerd. Circa eenderde van de woningen in het plan is bestemd voor sociale huur, circa eenderde is bestemd voor middendure huur en circa eenderde is bestemd voor de koopsector. Eemland Wonen en Domus hebben de intentie uitgesproken dat Eemland Wonen de woningen in het sociale segment en het middendure segment zal afnemen. Aansluitend wordt de mogelijkheid besproken om het kantoor van Eemland Wonen te verplaatsen naar de Tolweg, waardoor op de huidige locatie van Eemland Wonen aan De Geerenweg ook nog woningen in de sociale sector kunnen worden gerealiseerd.