17 december 2020

Even voorstellen… MAAK space

De landschapsarchitectuur van De Baerne wordt ontworpen door MAAK space. MAAK is een ontwerpbureau gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort.

MAAK werkt door alle schaalniveaus heen aan uitvoeringsgerichte opgaven. Dat doet het ontwerpbureau in ‘netwerken’: per project wordt een team samengesteld en een aanpak bepaald. Constante is de pragmatische houding en de samenwerking met toekomstige gebruikers. Zo worden ontwerpen gekoppeld aan realiseerbaarheid. Vanuit een integrale en progressieve houding wordt gewerkt aan oplossingen voor de inrichting van onze leefomgeving.

Karin van Essen
Karin Van Essen is partner en landschapsarchitect bij MAAK. Als enthousiaste teamspeler en spin in het web weet zij mensen met elkaar te verbinden en belangen binnen een project te koppelen. Ze is oprecht geïnteresseerd en luistert goed, achter elke opmerking zit immers een gedachte die bruikbaar is voor het ontwerp. Ze studeerde landschapsarchitectuur aan Larenstein en Versailles en werkte bij diverse bureaus in binnen- en buitenland. Karin is altijd op zoek naar het ruimtelijk kader waarbinnen toekomstige ontwikkelingen kunnen worden opgevangen.

Stichting het Panorama
Karin van Essen zit in het bestuur van de Stichting het Panorama. De stichting biedt een kader voor het ontdekken van hedendaagse ontwikkelingen in de landschapsarchitectuur en het internationaal uitwisselen van kennis.