13 januari 2022

𝙋𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙠𝙚𝙪𝙯𝙚𝙨 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝘽𝙖𝙖𝙧𝙣𝙨𝙚 𝙜𝙚𝙢𝙚𝙚𝙣𝙩𝙚𝙧𝙖𝙖𝙙

Keuzes durven te maken en uit te leggen, ook al is niet iedereen tevreden. Kiezen voor 120 sociale en betaalbaar woningen, betekent dat dan dat er minder ruimte is voor bedrijven? Het onderzoek van een gerenommeerd bureau in opdracht van de gemeente geeft aan van niet. Maar ja de stille meerderheid laat zich niet horen en de zeer kleine minderheid doet dat wel.

De lokale politiek draait. Wij gaan nu voor de 4de keer richting de gemeenteraad en hebben nu echt alle wensen van de omgeving en politiek ingewilligd. Het plan staat als een huis, of weet de politiek er wederom weer een draai aan te geven om de verkiezingsbelofte en woonvisie te pareren? U weet het aan het eind van deze maand.

Ondertussen blijven de verhalen van de woningnood zich opstappelen, termijn na termijn, debat na debat.