11 maart 2022

Waar staan we met De Baerne?

Het is alweer enige tijd geleden dat we van ons hebben laten horen. Reden hiervoor is dat het een lange tijd heeft geduurd voordat onze plannen voor De Baerne vanuit de gemeente Baarn prioriteit hadden om op de raadsagenda terecht te komen. In januari van dit jaar heeft de gemeenteraad van Baarn zich nogmaals over onze plannen voor “De Baerne’’ aan de Tolweg gebogen en een besluit genomen. Helaas niet in ons voordeel en in onze ogen om onbegrijpelijke redenen.

Als woningzoekende kunt u er voor zorgen dat het project weer op de agenda komt door op de juiste politieke partij te stemmen. Het is daarbij geen geheim dat PvdA en CU unaniem voor waren. VVD en CDA stemden verdeeld en alle andere partijen waren tegen en in feite hebben zij gekozen voor meer ruimte voor bedrijven in plaats van betaalbaar en sociaal wonen.

https://baarn.raadsinformatie.nl/vergadering/937293.

Wij willen u niet in de steek laten en hebben deze week een campagne opgestart voor 120 sociale en betaalbare woningen op de Tolweg.